Nabídka
Nabídka předplaceného internetu od T-mobileT-mobile_nabidka_predplaceneho_internetu.jpg (158.53 KiB) Zobrazeno 2606 krátDnes mi přišel mail s tímto obrázkem (v podstatě spam, tedy ne tak úplně - kdysi jsem se registroval na setosu) Pro méně serfující a méně volající to není vůbec špatné. A takový hovor přes fring nebo iax moc dat nesežere. Zdá např. pro občasné využití tabletů a pod. A příchozí hovory fungují takže v případě horšího signálu možné velmi pohodlné zpětné volání. Další dobré využití by mohlo být jako záloha nespolehlivého wifi a pod. Hlavně žádné datové omezení a žádná složitá aktivace přesložitělých balíčků a když to přestane fungovat jen se dobije na sazce... Update 10/10/2010: Podle přiložené knížečky je účtovací jednotka 1 KB jak v ČR tak v roamingu. V roamingu stojí jedno Mega 20,84 (tedy jeden kB by měl být 2 haláře), takže na objednávání callbacku stále ok, ale samotné volání nikoli - to vyjde levněji callback. Další snesitelná možnost komunikaci ze zahraničí je chatování. Pokud mám sim v telefonu tak kredit zjistím vytočením *101#. Volání přes Asha 303 funguje bez potíží jak volání přes 3G tak tak zpětné volání přes Java telefon. Dodávaný USB modem ZTE MF190 funguje bez potíží pod Linuxem.
Naposledy oživil Anonymous v úte 24. zář 2013 22:31:59
|