Nejlepší
Nejlepší telefonní operátor nejlepší operátor telefonní Ahoj holky, měla bych na vás dotaz ohledně tel. operátoru.. Chtěla jsem se zeptat, s kým máte nejhorší zkušenost, a s kým naopak dobrou a rádi byste doporučily ? Když to vezmu u sebe.. Vzala jsem si paušál u t-mobilu, nebyla jsem ještě plnoletá, tak byl psán na mamku. Neříkám, kamarádům jsem volala a psala dost (pubertačka no ) a došlo mi 7000,–. Další měsíc jsem se pořádně krotila, psala a volala jen když to bylo nutné a došlo mi 6500,–. To už bylo mamce divné zašla tam a tvrdili jí, že to číslo není v databázi paušál jsem si zařídila „na ulci“ (jak odchytávají lidi a nabízejí) a vše mělo logo t-mobile číslo účtu bylo taky t-mobile atd.. no nakonec jsme to museli zaplatit vše do koruny, takže jsme s nima skončili. Po pár letech jsem si vzala paušál u vodafonu, bylo tam, že se má platit měsíčně cca 1300,– ale bylo tam tolik volných minut a sms do všech sítí, že se dá říct, že to bylo neomezené, v té době jsem měla práci, tak mě to vyhovovalo. Bum, došel konec měsíce a s ním účet 3000,–. Tak jsem valila do vodafonu se zeptat co to má znamenat a oni že těch xxx volných minut a sms se počítá jen do sítě vodafone, ne do jiných což ve smlouvě nebylo, takže se dodnes s něma soudím.. Pravda, mohla jsem dát tři litry a mít od nich pokoj, ale nedám, už z principu No a ted mám zase paušál u t-mobilu, ale jen díky tomu, že mi to manžel zařídil ve své firmě – je to jakási kolektivní smlouva, jsem sice na mateřské, ale vše si vyřizuju přes tel, dojde účet třeba 3500,– ale s tím, že je tam kolektivní sleva, takže já zaplatím max 300–400,– měsíčně což je super. Jenže manža dává výpověd a jde do jiné firmy a tím pádem mě tento super paušál skončí proto se ptám, jaké máte zkušenosti ? kde je to nejlepší ? Nad kreditem jsem taky přemýšlela, ale mě to připadá hrozně drahý, jako přes 3 koruny za sms a 8 korun minuta volání to je moc to je paušál výhodnější, ale ke komu jít ? Když jsou to všechno podvodníci
Naposledy oživil Anonymous v stř 25. zář 2013 17:42:16
|