stano: Z toho si nic nedělej
stano: Z toho si nic nedělej. Taky jsem v pátek čekal 55 minut na písničce a pak znovu 28 minut... :-! Vodafone si neváží ani potenciálních firemních klientů a učiní jim pouze běžnou nabídku pro běžné klienty. Tak dobrá, ale ať nepíšou na vícero místech, že pokud máme zájem o individuální nabídku, tak ať zavoláme.

boze Nakonec jsem tam zavolal znovu ( těch 28 minut čekání ) a nechal se přepojit na deaktivační oddělení. První operátorka na firemní infolince byla vcelku nepříjemná a tato druhá na deaktivačním byla o něco málo lepší. Prý mi dokáže aktivovat určitou slevu na tel. čísla, ale musím si zvolit jen ty nejvyšší balíčky

Myslím, že to vychází v každé sekci na ty dva nejvyšší. Pokud bych zvolil něco nižšího, tak mám utrum... :-! :-! Počítal jsem to a o proti nabídce T-Mobile pro firemního zákazníka a budu přeplácet každý měsíc cca 600 Kč celkem v základních balíčkách... Samozřejmě, když se rozkecám, tak bych začal postupně šetřit při nárustu provolaných minut. Víceletý úvazek mne nevadí. Ke konci účto období utíkám k T-Mobile na úvazek.... Taktéž Vodafone moc nedoporučuji a zvlášť ne v tomto období, kdy si hrajou s novými systémy...

boze

boze :pozor