kadol:
kadol: Datovy tarif Pripojeni nadlouho (lepe receno doplnek k tarifu, jelikoz nelze aktivovat na samostatne SIM, vyjma kombinace s Odepis) od Vodafone je spise cilen na tu skupinu zakazniku, kteri kazdy mesic prenesou jine mnozstvi dat a vetsinou neprekroci nejvyssi hranici 70 MB (od dosazeni tohoto limitu poplatek za data dosahne max. hranici a uz se nezvysuje, at clovek prenese treba 1 GB za mesic). Jinak si myslim, ze pokryti EDGE VF neni zas tak strasne v porovnani treba s O2, i kdyz nutno priznat, ze nejrozsirenejsi ho ma v soucasnoti TMO. Co se tyce rychlosti, tak si nemohu stezovat, jelikoz stahovani se mi pohybuje prumerne mezi 25 - 26 kB/s, za to u TMO jsem se malokdy dostal vubec na 20 kB/s. V obou pripadech jsem pouzival datovou kartu nebo telefon s EDGE Class 10. tommy: Souhlasim, mel jsem kratky cas K750i od VF, a to bylo asi take to jedine, co se mne na pozmenenem grafickem prostredi libilo. Nakonec jsem telefon kvuli rozsahle customizaci v ramci 30denni garance vratil a koupil ji radeji u TMO. Jinak co se tyce Samsungu od VF, ktere jsou "prekopany" pro VF live, tak tam mi vadi predevsim to, ze ve standardni verzi maji treba nekolik barevnych schemat (modre, zelene atd.), ale v live verzi je vetsinou jen cervene schema a ostatni jsou vyhazena, takze clovek si nemuze zvolit jine.
Naposledy oživil Anonymous v čtv 27. bře 2014 12:30:53
|