Zajímavé
Zajímavé, jsem u Fayn asi půl roku a připojení funguje téměř nonstop, kvalita zvuku vynikající (žádné výpadky ani rušení). Srovnával jsem to např. se Softphone, nebo Skype - Softphone byla úplná katastrofa (nerozumněl jsem ani česky komunikujícímu pracovníkovi jejich HotLine, kromě toho hovor se většinou sám bezdůvodně ukončil), Skype používám pro PC-PC komunikaci, a funguje slušně (ale rozhodně se to nedá srovnávat s klasickým telefonem nebo právě Faynem). Jsem připojen přes Karneval. Pokud sníží ceny rozumně a navíc přejdou na SIP při stejné kvalitě, nemám důvod přecházet jinam - ledaže by se stále zdráhali vyřešit můj jediný problém, a to že odchozí volání do sítě ČT se většinou nepodaří vytočit napoprvně, ale asitak napopáté... Každopádně ten kdo srovnává Skype a Fayn srovnává nesrovnatelné - pro účely příchozího čísla (přecejen ne všichni používají aktivně internet, zejména starší příbuzní) zatím nelze Skype použít. A přecejen telefonní přístroj zatím nemůže být v domácnosti nahrazen trvale zapnutým počítačem se sluchátkama, daleko elegantnější je připojit k internetu telefonní bránu nebo IP telefon. Ostatní řešení jsou z mého pohledu provizoria.
Naposledy oživil Anonymous v sob 27. zář 2014 4:45:48
|