Skrýt reklamu

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TÍMTO
PříspěvekNapsal: úte 24. zář 2013 9:49:03 

TÍMTO

TÍMTO DŮRAZNĚ VARUJI PŘED JAKOUKOLIV SLUŽBOU Z DÍLNY ABSURDNÍ SPOLEČNOSTI JMÉNEM VODAFONE!!!
Vodafone je pouze ubohá společnost tragédů. Chovají se relativně slušně jen do chvíle, kdy od nich chce zákazník odejít. Měl jsem jejich simku v alarmu s tarifem Odepiš. Vyúčtování chodilo po cca 11 měsících složenkou. Naráz se to řeší přes samoobsluhu, což jsem neuhlídal. Následovala blokace Simky (tzn.nefunkční alarm) kvůli 156kč. Na infolince argumentovali tím, že posílali smsku (do alarmu). Byl by asi velký problém poslat něco do schránky, dřív než provedou blokaci simky, u které je evidentní, že nejspíš sim nebude v mobilu, když na ní není žádný pohyb. Na infolinku jsem se dovolal po cca 20ti minutách. Následovala neochotná aktivace simky s tím, že mi nemůžou hned nastavit vyúčtování do poštovní schránky, ale musím zavolat znovu. Na dotaz jak to spěchá mi operátor řekl, že další faktura bude vystavena cca za 10 měsíců (tarif 12kč/měs., fakturu vystavují při cca 120kč). Pro jistotu jsem se podíval do samoobsluhy za pár týdnu a k mému překvapení mi naúčtovali 300Kč za odblokování simky, takže už tam zase byla faktura na 312Kč. Je zřejmé, že kdyby mi to operátor řekl při hovoru na infolinku, tak bych simku neodblokovával za cenu cca dvouletého provozu (při 12 Kč měsíčně). Na infolinku jsem se již nedovolal (55 minut jsem poslouchal, jak mě každou chvíli spojí). Šel jsem na pobočku, tam mi řekli že těch 300 Kč odmazali. Nicméně, stejně jsem z toho jejich telefonu volal na infolinku. Tam mi řekli, že z mého čísla bylo zaznamenáno x obtěžujících hovorů (zvláštní, když jsem se nedovolal), ať volám na placenou linku. Zavolal jsem, s tím že chci smlouvu ukončit. K mému překvapení mi řekli, že tam stále mám fakturu na 312 kč, tzn. člověk za pultíkem mi sprostě lhal ( pak se vymlouval, že nefunguje systém, ale že to smaže hned jak to pojede-už je to týden a nic), ale navíc mě člověk na infolince sprostě VYDÍRAL a to tak, že mi těch 300 odmaže, jen když smlouvu neukončím, přestože už to mělo být dávno odmazané. Dobrá, zaplatím jim tedy, nicméně přesvědčím všechny z rodiny a známé, aby od nich odešli...Když to Vodafonu stojí za to, nasírat lidi kvůli třem kilčům...
TÍMTO DŮRAZNĚ VARUJI PŘED JAKOUKOLIV SLUŽBOU Z DÍLNY ABSURDNÍ SPOLEČNOSTI JMÉNEM VODAFONE!!!

Reklamní sdělení

Naposledy oživil Anonymous v úte 24. zář 2013 9:49:03

Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]