Jako
Jako já tak i skoro všichni ostatní zápolíme s nenažraností našich operátorů. Já ani moc ne – v mobilu mám předplacenou kartu, volám dost málo a když už, tak většinou přes VoIP a skoro nic to nestojí. Ceny mobilních operátorů jsou mi celkem ukradené. Spousta lidí řekne, že si za to můžeme sami… Více méně ano. A netýká se to jen cen za volání/smskování, ale třeba i značkového oblečení – to, co je třeba v USA běžná značka pro normální lidi, se tady u nás vydává za luxusní zboží a prodává nehorázně předražené. Spousta ředitelů těch korporací nás má stále asi v kategorii „východ a další banánistány“ a myslí si, že si z jejich výrobků a služeb sedneme na zadek a budeme ochotní za ně platit víc, než lidi na západě. Řešením ale nejsou regulace a státní zásahy do ekonomiky, ale bojkotování takové cenové politiky námi spotřebiteli – funguje to totiž úplně jednoduše: dokud budeme jako zákazníci za takové ceny kupovat, oni za ně budou prodávat. Až se jim odbyt sníží, začnou přemýšlet, zda by nevydělali více s nižšími cenami.
Naposledy oživil Anonymous v pát 27. zář 2013 4:51:20
|