2 Tom: Ne všechny telefony mají multijazyčný SW
2 Tom: Ne všechny telefony mají multijazyčný SW. A telefony se opravdu liší sériovým číslem, dokonce i v rámci distribuce pro tu či kterou zemi, je to unikátní číslo a říká se mu IMEI Dále jsem narazil na stížnosti uživatelů, kteří mají problém aby se mu šedivka správně přihlásila při připojení k PC. Jestli "tam někde v hloubi systému" je třeba svahilština (což může způsobit právě onen problém s připojením), nebo je SW "multijazyčný", o tom se můžem dohadovat donekonečna a musel by nás někdo rozsoudit. Dále: telefon ze šedého dovozu bude s největší pravděpodobností brandovaný, jelikož bude pocházet ze zvýhodněné nabídky některého zahraničního operátora, což je věc, které se už vyhýbám i u nás, protože je mi tahle úprava nesymatická. Český SW tam potom dohrává právě zmiňovaný Pepa, který může kdykoli zmizet ze zemského povrchu a než ho v případě problémů doženu, utratím víc, než jsem ušetřil nákupem u něj. Nebudu nikomu hanit nákup šedivky, jestli si může v případě problémů dovolit přístroj zahodit a jít pro nový, jak je libo.
Naposledy oživil Anonymous v stř 19. bře 2014 21:59:14
|