přečti si to pořádně
přečti si to pořádně, já číslo zrušit právě chtěl, takže žádné výhružky nemaj smysl, já chci pryč.
Podal jsem normálně výpověď, přemlouvačka, trvám na zrušení a bylo dohodnuto zrušení k 25.4, to se nestalo, 25.4 a 26.4 volám že mi číslo pořád funguje a že mělo být zrušeno a že další měsíc paušál nehodlám platit za jejich chybu. Dostal jsem omluvu s tím že číslo bude zrušeno k následujícímu období tj. k 25.5 a že tenhle další měsíc nic platit nebudu (tj. 25.4-24.5).
Teď včera jsem ale zjistit že žádný požadavek na zrušení tam najednou nemají takže číslo se k 25.5 zrušit nestihne a paušál mi normálně nabíhá dál... takže tak. vyhrožovat můžu ale prostě stejně budu muset zase reklamovat fakturu pokud mi tam něco naúčtujou, a to si jsem jistej že ano. Jenže jak pak budu dokazovat něco když tam žádné záznamy o zrušení prý nemají to fatk nevim

Proto říkám - hovory nahrávat, jinak to asi u Vodafone nejde. Člověk jim volá stokrát s jedním požadavkem se kterým si oni neuměj poradit a nakonec to zase odnesu že číslo mi běží dál, já ho nepoužíval v domění že všechno je podle dohody připraveno na zrušení a teď zjistim dva dny před zrušením že zase nic nebude a že opět jen kecali. Je tohleto vůbec normální? Jak jsem byl vždy s Vodafonem spokojen tak teď mě štvou pořád se všim, a přitom po nic nechci nic obyčejnýho než zrušit jedno číslo. O dalších problémech s přenosem čísel už ani nemluvím, je to tady už v jiných tématech.....