Po necelém roce jsem si vyzkoušel služby operátorů na infol
Po necelém roce jsem si vyzkoušel služby operátorů na infolince a zároveň nechtěně i služby kamenné prodejny. Mám na účtu 3 sim karty, vše vedené "po svém". Chtěl jsem jedno méně využívané číslo převést na Vodafone kartu 7Kčˇ60 min ve Vodafone, proto jsem se jal volat na infolinku a poprosit o to opa. 2X jsem mu zdůrazniul svůj požadavek a upozornil, že NECHCI nic měnit na stávajících dvou číslech. Samozřejmě, že okamžitě po ukončení hovoru přišlo asi 30 sms s: zrušeno zvýhodnění Po svém povolen FlexiStrop (byl deaktivovaný) zrušen FlexiStrop Nastaven FlexiStrop na 300 Kč aktivovaný internet na den a tak dokola. Po ověření na pobočce se všechny operace skutečně udály, přičemž požadované číslo nebylo ani nahlášeno pro převod na Vodafone kartu. Takže jsem poprosil obsluhu v Edenu, aby mi to vrátili zpět a řekli termín převodu na Vodafone kartu. Odpověď mi bylo, že si mám zavolat na reklamační oddělení! To jsem nepřekousnul a oslovil obsluhu, že od toho jsem na pobočce a nevolám na reklamace, aby to vyřídili oni. Po chvíli dohadování se teda uvolili a navrátili zpět Po svém. Ostatní si nastavím v samoobluze. No a převod? Prý až ke konci zúčtovacího období. Ještě že s nima neřeším něco denně, to by mi asi hráblo!
Naposledy oživil Anonymous v pát 27. zář 2013 13:34:39
|