Zákazníkovi se neřekne pravda například o tom
Zákazníkovi se neřekne pravda například o tom, že zvýhodněná cena platí jen na určitou dobu, ne napořád. „Jedná se o standardní trik,“ potvrdil Honza. To není trik, to je sprostý podvod. Naučte se už konečně pojmenovávat věci pravými jmény. Podobný přístup jsem kdysi zažil u T-Mobile. Už před pár lety ženská z T-Mobile před koncem 2letého období platnosti tarifu často otravovala a vnucovala další "výhodné" nabídky. Snad pokaždé "zapomněla" něco podstatného sdělit. Například fyzické osobě uváděla cenu tarifu bez DPH. Při dotazu, zda je to cena i s DPH, odpověděla, že ano. Na jejich webu bylo jasně vidět, že to je cena bez DPH. To je rozdíl 20 %. Pro mě je T-Mobile banda lhářů. Pořídit tarif bylo možné i u podomního otrapy (dealera). Ale zrušit tarif - to člověk musel osobně jet do krajského města, kde mají ti šmejdi svoji pobočku. Jinak tehdy tarif zrušit nešel. Po infolince to vůbec nešlo. A jak se tam má dostat v pracovní době člověk, který chodí do práce? Od té doby je pro mě T-Mobile banda podvodníků a vychcánků.
Naposledy oživil Anonymous v stř 28. led 2015 13:49:53
|